Κανόνες της αγοράς

Μόνο το σκυρόδεμα προσφέρει

Εισάγετε μόνο συγκεκριμένες προσφορές στη βάση δεδομένων. Δυστυχώς, οι διαφημίσεις που αποτελούνται μόνο από σλόγκαν όπως "όλοι οι τύποι οχημάτων xy" δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν. Ανά αγγελία πρέπει να προσφέρεται είτε ένα συγκεκριμένο όχημα είτε ένα σταθερό πακέτο περισσότερων οχημάτων. Ένα πακέτο οχημάτων απαιτεί σαφή περιγραφή των σχετικών οχημάτων στο κείμενο της αγγελίας. Ωστόσο, η εμπειρία έχει δείξει ότι οι διαφημίσεις μεμονωμένων οχημάτων προσελκύουν σημαντικά μεγαλύτερη προσοχή από ό,τι τα πακέτα οχημάτων.

Διαφημίσεις πάντα με μια ουσιαστική τεχνική περιγραφή

Δώστε στις διαφημίσεις σας στο TruckScout24 μια ουσιαστική περιγραφή. Διαφημίσεις χωρίς τεχνικά στοιχεία δεν είναι δυνατές μαζί μας.

Δεν είναι δυνατή η ανώνυμη διαφήμιση ή η διαφήμιση με αριθμό κουτιού

Συμπεριλάβετε το πλήρες όνομα και τη διεύθυνσή σας στο προφίλ του πωλητή σας. Οι ανώνυμες διαφημίσεις δεν είναι δυστυχώς δυνατές σε εμάς. Οι ιδιώτες πωλητές μιας χρήσης μπορούν να αποκρύψουν την οδό και τον αριθμό του σπιτιού τους, αν το επιθυμούν.

Όχι αριθμοί τηλεφώνου/φαξ ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κείμενο της αγγελίας.

Οι διαφημίσεις δεν πρέπει να περιέχουν αριθμούς τηλεφώνων, φαξ, κινητών τηλεφώνων και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας δημιουργούνται αυτόματα από το λογαριασμό πελάτη σας και εμφανίζονται επίσης στην τελική διαφήμιση. Ως εκ τούτου, δεν είναι απαραίτητο να καταχωρίσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο κείμενο της διαφήμισης.

Δεν υπάρχουν διευθύνσεις διαδικτύου στις διαφημίσεις

Η περιγραφή και οι εικόνες των διαφημίσεών σας δεν πρέπει να περιέχουν διευθύνσεις Διαδικτύου.

Καμία αναφορά σε άλλες διαφημίσεις

Οι διαφημίσεις δεν επιτρέπεται να περιέχουν παραπομπές σε άλλες διαφημίσεις ενός παρόχου. Επιπλέον, δεν επιτρέπονται οι αναφορές σε ηλεκτρονικά καταστήματα του παρόχου καθώς και σε άλλες πλατφόρμες συναλλαγών ή δημοπρασιών.

Τα οχήματα που διαφημίζονται ως αγγελίες δεν μπορούν να αποτελέσουν μέρος μιας δημοπρασίας.

Διαγραφή πωληθέντων αντικειμένων

Παρακαλούμε διαγράψτε ή διακόψτε αμέσως τα πωληθέντα αντικείμενα. Προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε τη βάση δεδομένων μας ενημερωμένη. Επομένως, οι κοινοπραξίες αυτοκινήτων είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητες ή απαγορεύονται από την AGB.

Δεν υπάρχει νέα μεταφόρτωση μετά τη διαγραφή της διαφήμισης

Η άμεση φόρτωση διαφημίσεων που έχουν διαγραφεί προηγουμένως δεν επιτρέπεται για λόγους στρέβλωσης του ανταγωνισμού.

Δεν υπάρχουν λογότυπα ως εικόνες οχήματος ή στην εικόνα του οχήματος

Μην χρησιμοποιείτε τα λογότυπα της εταιρείας ως εικόνες του οχήματος. Απαγορεύεται επίσης η τοποθέτηση λογότυπων εταιρειών σε εικόνες οχημάτων.

Μόνο εικόνες που έχετε εξουσιοδοτηθεί να χρησιμοποιήσετε

Ομοίως, φωτογραφίες κατασκευαστών των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα κατέχει ο ίδιος ο κατασκευαστής ή φωτογραφίες ανταγωνιστών μπορούν να μεταφορτωθούν μόνο με τη γραπτή άδεια του αντίστοιχου κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν εικόνες placeholder

Δεν είναι δυνατή η διαφήμιση εικόνων με μόνο "φωτογραφία για να ακολουθήσετε" ή παρόμοιο περιεχόμενο.

Μην αντιγράφετε κείμενα από ανταγωνιστές

Παρακαλείσθε να προετοιμάζετε μόνοι σας τις τεχνικές περιγραφές των αντικειμένων σας προς πώληση. Η αντιγραφή κειμένων και τμημάτων κειμένων από διαφημίσεις άλλων πωλητών απαγορεύεται και συνήθως φέρνει μόνο προβλήματα που δεν θέλετε να έχετε.

Δεν υπάρχουν λίστες λέξεων-κλειδιών/όρων αναζήτησης στις διαφημίσεις

Παρέχετε μόνο σχετικές τεχνικές περιγραφές των αντίστοιχων οχημάτων. Η χρήση λέξεων-κλειδιών ή λιστών λέξεων αναζήτησης δεν είναι δυνατή. Επίσης, δεν είναι δυνατή η διαφήμιση άλλων οχημάτων, προϊόντων, αναλώσιμων ή γενικής διαφήμισης.

Δεν υπάρχουν ονόματα εταιρειών και επαναλήψεις λέξεων στον τίτλο της διαφήμισης

Απαγορεύεται η αναφορά της επωνυμίας της ίδιας της εταιρείας καθώς και η επανάληψη λέξεων στον τίτλο της διαφήμισης. Οι κατασκευαστές εξαιρούνται από τον παρόντα κανονισμό.

Επιλέξτε τη σωστή κατηγορία οχήματος

Φροντίστε επίσης για το δικό σας συμφέρον να τοποθετείτε τις διαφημίσεις σας στις σωστές κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν διαφημίσεις 1€

Παρακαλείστε να μην συμπεριλάβετε τιμές 1€ στις διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις που εμφανίζουν 1€ ως τιμή αγοράς (επίσης ως FP ή VB) δεν θα ενεργοποιούνται. Εάν δεν επιθυμείτε να καταχωρίσετε τιμή, αφήστε το πεδίο τιμής κενό κατά την εισαγωγή. Στη συνέχεια, η σημείωση "Πληροφορίες τιμής" εμφανίζεται αυτόματα για τη διαφήμισή σας.

Δεν υπάρχουν διαφημιστικοί τίτλοι

Εισάγετε ουσιαστικές πληροφορίες στην ονομασία του μηχανήματος/τύπου οχήματος καθώς και για τον κατασκευαστή και το μοντέλο και μην χρησιμοποιείτε διαφημιστική διατύπωση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι αγγελίες σας μπορούν να βρεθούν από πιθανούς αγοραστές που χρησιμοποιούν τη λειτουργία αναζήτησης.

Τηλεφωνικοί αριθμοί που είναι προσβάσιμοι στα στοιχεία επικοινωνίας

Όταν καταχωρίζετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνετε έναν αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας.

Όχι πολλαπλές διαφημίσεις

Μην δημοσιεύετε το ίδιο αντικείμενο περισσότερες από μία φορές.